Tarieven


Kennismaking 

Om te kijken wie ik als coach ben, wie jullie als gezin zijn en wat de hulpvraag is.
Kennismakingsgesprek via de telefoon: Gratis


Individuele coachsessies 

Wil je eens bekijken wat ik voor jullie kan betekenen? Dan beginnen we altijd met een korte intake en daarna gaan we direct naar de paarden voor een eerste sessie. Is deze eerste sessie goed bevallen? Dan kunnen we volgende sessies in gaan plannen. 
Na afloop van de sessie stuur ik de factuur via de email, zodat deze achteraf betaald kan worden.

Coachsessie voor kinderen € 74
Coachsessie voor volwassenen € 84
Anders Leren Met Paarden sessie € 84
De Buitenklas (één ochtend) € 79

Persoonlijke trajecten

Trajecten zijn altijd zeer effectief om mee te werken. Er wordt meerdere keren met het kind afgesproken en zo kan ik het kind ook meerdere keren zien, tijdens de goede en minder goede momenten. En dat geeft een veel beter beeld van het hele kind en zijn of haar situatie zodat we doelgericht kunnen werken aan datgene wat er speelt bij jullie.

Ik heb een aantal standaard trajecten die ik aan kan bieden, maar in de praktijk merk ik dat het heel verschillend per gezin is hoe lang het traject duurt. Bij het ene kind spreek ik om de 3 weken af en het andere kind komt iedere week langs. Daarom werk ik graag met persoonlijke trajecten en gaandeweg de tijd merk zowel ik, als het gezin, hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn. Neem daarom gerust contact met me op als je interesse hebt in een traject zodat we samen iets passends kunnen neerzetten, 


Goed om te weten

  • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Vanaf 10 km afstand wordt er een kilometer vergoeding gerekend van €0,40 per km (gerekend vanaf 3449HJ).
  • De coachsessies worden in de buitenlucht gehouden. Houd hiermee rekening met de kleding- en schoenenkeuze van je kind en eventueel ook van jezelf. 
  • Er is ook gezinscoaching en teamcoaching mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Annuleringsvoorwaarden

Coachsessies kunnen tot 36 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd. Hierna wordt de coachsessie alsnog in rekening gebracht.

Zie ook de algemene voorwaarden en het privacy statement


KVK nummer: 83172882
BTW nummer: NL003791352B80