Van boze mama naar leuke en stabiele moeder

Wil jij op een fijne manier omgaan met je eigen boosheid waardoor het moederschap een stuk leuker wordt?

Tientallen moeders gingen je voor

Bewezen in de praktijk

Op je eigen tempo te volgen

Herken jij dit? Je wordt wéér boos op je kind omdat hij zijn tanden niet wilt poetsen. Je gaat wéér je stem verheffen omdat je peuter haar tas niet wilt meenemen. Of je bent weer chagrijnig naar je partner na een lange, vermoeiende dag. De balans in je gezin is weg. Je bent constant die boze mama en kan niet meer genieten van het moeder zijn. En dit wil je niet meer. Dit kan anders.

Als moeder liep ik regelmatig tegen dit soort situaties aan. Net als meerdere moeders in mijn coachpraktijk. Allemaal hadden we één ding gemeen: we wisten niet hoe we met onze boosheid om konden gaan.

Dit hebben we gewoonweg niet geleerd van onze ouders en andere opvoeders. Het was vroeger ook nooit ‘normaal’ om over te praten. Maar gelukkig wordt dit taboe steeds minder groot. Moeders kunnen nu eenmaal boos worden. Dit mag én moet zelfs. Alleen de manier waarop we boos worden, daar hebben we zelf invloed op.

Daarom heb ik hier een praktisch en bruikbaar digitaal handboek voor gemaakt:

‘Van boze mama naar leuke en stabiele moeder’

Voor een prijs van €34,95


Gebaseerd op mijn eigen situatie, maar ook de moeders die ik heb mogen begeleiden. Ik kwam er namelijk achter dat we een zelfde soort aanpak konden gebruiken. Eentje waardoor we inzichten in onze patronen kregen, weten wat onze triggers zijn en weten hoe we deze boosheid op een fijne manier kunnen uiten.

Door middel van theorie en een aantal praktische oefeningen die ik in mijn coachpraktijk gebruik, kom jij gaandeweg erachter waar jouw boosheid vandaan komt. Hoe doe jij als je boos bent? Waarom doe je zo? Hoe kan je in het vervolg bepaalde patronen doorbreken?

Het resultaat: een evenwichtigere moeder, kinderen die het goede voorbeeld zien en een fijnere relatie met je partner. De balans in jouw gezin is weer terug.

En is je kind momenteel vaak boos? Ook daarvoor heb ik een aantal fijne oefeningen op papier gezet. Plus heel wat tips en liefdevolle worden voor jou als moeder zodat je je kind op een goede manier in zijn boosheid kan begeleiden. Zo hoeft jouw kind later niet ook nog aan de slag met issues rondom zijn of haar eigen boosheid ;-) 

“Wat een prachtig en praktisch handboek Thara. Dankjewel. Echt een enorme aanrader.”

-Lisanne

“Door zo met je eigen emoties aan de slag te gaan, zal je je kinderen een hoop ellende besparen in de toekomst.”

-Nelly

Hét handboek waarin je alles komt te weten over boosheid in het moederschap
en 
hoe je dit op een goede manier bij jezelf en bij je kind kan begeleiden.

Dit handboek…

 • ...geeft je de tools en handvaten om je boosheid te herkennen en te reguleren
 • ...is niet alleen bruikbaar voor jou, maar ook voor je (boze) kids
 • ...heeft effectieve en praktische oefeningen die je zelf kan invullen, zowel digitaal als met de hand
 • ...is op je eigen tempo en op je eigen manier te volgen
 • ...staat ook vol met tips en liefdevolle woorden voor als het toch even niet lukt om op een fijne manier boos te worden

“Zo fijn de afwisseling van theorie en de oefeningen die ik op mijn eigen tempo kan doen!”

-Vera

“Nu is de ideale tijd om dingen in je opvoeding anders aan te pakken. Dit handboek sluit daar naadloos bij aan.”

-Anna

Wat krijg je allemaal bij dit handboek:

 • Direct downloadbaar en te gebruiken
 • In een overzichtelijk PDF bestand die je digitaal kan invullen
 • Altijd en overal toegang tot
 • Meer dan 8 oefeningen die zijn bewezen in de praktijk
 • Zo geschreven dat je het intuïtief kan volgen
 • Theorie is afgewisseld met levendige voorbeelden
 • Voor een prijs van slechts €34,95!

“Het leest heel toegankelijk en je kan er direct mee aan de slag. Ideaal!”

-Mary

“Een duidelijk en fris handboek!”

-Evianne

Door mijn eigen ervaringen en door de vele moeders in mijn praktijk, weet ik precies wat jij als boze mama iedere dag doormaakt. Je hoeft niet iedere keer zo boos te worden. Dit kan echt anders lieve moeder. Mijn aanpak bij mezelf en bij de andere moeders is hier het levende resultaat van.

Allemaal kunnen we beamen dat we een leukere moeder zijn geworden, weer plezier hebben in het omgaan met de kinderen en daarnaast heel veel over ons zelf geleerd hebben.

We zijn echt het levende voorbeeld voor onze kinderen. Is dat niet heel veel waard? Dat je de struggles en troubles die jij als moeder ervaart, je kind kan besparen? Alles wat jij namelijk ten goede bij jezelf verandert, heeft grote impact op jouw hele gezin.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het beste beginnen in het handboek? Er staat veel theorie en tekst in.
Het beste begin je gewoon voor in het handboek. Het handboek is namelijk zo geschreven dat je op een logische wijze meegenomen wordt in hoe jouw boosheid ontstaat en hoe je dit in het vervolg kunt aanpakken.

Wat zijn na het lezen van dit handboek de vervolgstappen?
Na afloop heb jij goede inzichten in hoe boosheid nu eigenlijk ontstaat, wat jouw eigen triggers zijn en hoe je vervolgens boosheid. Met deze inzichten kan jij je gedrag aanpassen als je in het vervolg je boosheid voelt opkomen. Dit zal met vallen en opstaan gaan, maar je wordt je steeds bewuster van je boosheid. Het is een proces wat je moet vertrouwen.

Heb je na afloop het idee dat je meer hulp hierbij nodig hebt? Ga dan op zoek naar een coach of andere expert die gespecialiseerd is in dit onderwerp. Ikzelf zit in de omgeving Utrecht en ben ik uiteraard ook gespecialiseerd in. 

Ik ben toch weer boos geworden op mijn kind of partner. Wat nu?
We zijn allemaal mensen en worden allemaal een keer op een minder leuke manier boos. Ik ook. Nog steeds af en toe. De kunst is om nadat je boos bent geworden, de verbinding weer te herstellen met jezelf en met je kind of partner. Hoe je dit doet, lees je uitgebreid in het handboek.