Teamcoaching

Ben je op zoek naar een origineel, leuk en leerzaam vriendinnenuitje, familieuitje of teamuitje? Dan is paardencoaching misschien wel een goed idee. Samen als groep voer je een of meerdere activiteiten uit tussen de paarden. Gegarandeerd dat je hierbij veel plezier zult hebben maar ook dat je veel leert over de anderen en over jezelf. Daarnaast ben je heerlijk in de buitenlucht en tussen het groen en de dieren bezig waardoor je allerlei gelukshormonen aanmaakt.

Hoe werkt het dan?
Als team ga je samen een activiteit uitvoeren tussen de paarden. De manier waarop jullie vriendengroep, jullie familie of team met elkaar in het 'normale' leven communiceert, zal tijdens deze activiteit ook op deze manier plaatsvinden. De dynamica, de onderlinge banden en de energie in jullie vriendengroep: hier zullen de paarden op reageren en dit zie je dus direct. Dit kan vermakelijke momenten op leveren maar ook zeer leerzame momenten. Je wordt uit je comfortzone gehaald en leert over jezelf en de ander.

Op aanvraag kan de teamcoaching geheel naar eigen wens worden ingericht. De coachsessies kunnen twee uur duren tot dagdeel of een gehele dag. Ook is er eventueel catering mogelijk zoals koffie en thee, lunch of een borrel. De prijs wordt vervolgens bepaald aan de hand van jullie wensen en voorkeuren

De teamcoaching wordt altijd door geleid door minimaal twee coaches, Hoe groter de groep, hoe meer coaches er aanwezig zullen zijn.